GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa

4 81kamers/units
Mauritius | Riviere du Rempart | Grand Gaube Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Holiday Factory
m | Lat:S 20° 0' 23" Long: E 57° 40' 5" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Sereniteit, privacy en comfort ... Dit zijn slechts enkele van de adjectieven die kunnen worden gebruikt om Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa te beschrijven. Het hotel is een gewilde bestemming voor pasgetrouwden en volwassenen verleid door de rust van dit tijdloze Eden.

Veranda Paul et Virginie verwelkomt paren in de meest romantische schuilplaats in Mauritius. Verfris je in een koele zeebries en bewonder de eindeloze panorama's naar de verre eilanden, terwijl je geniet van een cocktail met vers fruit en dit zalige moment met de geliefde omarmt.

Het hotel beschikt over 3 types van kamers

Comfort kamers zijn mooie kamers, versierd met licht hout en een vleugje sinaasappel, zijn 32m2. De kamers zijn uitgerust met een eigen balkon of terras met uitzicht op de blauwe lagune en bieden rust en privacy.

De Superior kamers van 38 m2 zijn ruim. Ideaal voor een koppel, de sfeer is gastvrij en gezellig. Het balkon of terras is een ideale plek om in alle rust van het uitzicht op zee te genieten

De Privilege-kamers met uitzicht op zee zijn 42m2. De grote ruimtes en het discrete decor zijn bevorderlijk voor lange middagdutjes. Vanaf het balkon of terras kunt u een glimp opvangen van de blauwe uitgestrektheid van de zee.

In het hotel zijn ook twee restaurants en een bar

ISLE DE FRANCE is het hoofdrestaurant van het hotel en kijkt uit over het prachtige zwembad en de baai en biedt een prachtig uitzicht op de ontelbare blauwe tinten aan de horizon. Je krijgt de kans om de subtiliteit van de lokale smaken te proeven - kruiden en seizoensproducten - of je te houden aan wat geruststellend is. Onze combinatie van Mauritiaanse en internationale gerechten, geserveerd in table d'Hôte of in buffetstijl, is voor elk wat wils.

De strandbar en het restaurant, LE SAINT GÉRAN - genoemd naar het scheepswrak beroemd gemaakt door Bernardin de St-Pierre die er een roman omheen schreef -, bevindt zich aan het einde van een steiger. Onder het rieten dak, een kenmerk van de Mauritiaanse architectuur, kunt u genieten van schotels met vers gevangen zeevruchten (enkel extra a la carte te verkrijgen) en de kenmerkende gerechten van Veranda Resorts. Het restaurant aan zee heeft een mystieke uitstraling, die bij het vallen van de avond enigszins wordt verbeterd.

Een elegant decor en een onberispelijk uitzicht op de lagune van Grand Gaube - een van de grootste van het eiland - maken de POUDRE D’OR de perfecte plek voor een middagpauze. Geniet van een kopje koffie, een cocktail of een drankje na het diner aan de bar. Kies voor hartige snacks of crêpes. 's Avonds ontplooit zich hier een ontspannen eilandsfeer met livemuziek en shows.

ACTIVITEITEN

Samen reizen gaat over het creëren van gelukkige herinneringen samen. Dankzij de perfecte omstandigheden van Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa - qua locatie en qua weersomstandigheden - kunt u moeiteloos op een boot of fiets stappen voor een wandeling of een jeu de boules-bal spelen zonder zelfs een andere speler te hoeven zoeken.

Gedreven door de warme wind die kenmerkend is voor dit deel van het eiland, zult u dol zijn op elke boottocht die u maakt, zij het in een boot met glazen bodem, een kleine zeilboot of windsurf ... allemaal gratis beschikbaar. Er is een toeslag voor waterskiën, diepzeeduiken en vissen.

De Seven Colors Wellness Spa van Veranda Paul & Virginie hotel verwelkomt u in een zeer gezellige omgeving. De sfeer is rustig en intiem, perfect voor ontspanning en vooral voor behandelingen die bedoeld zijn voor koppels. Het ritueel van zorg voor geliefden is perfectie zelf. Alles is harmonieus ingericht op een manier die prachtige herinneringen biedt voor pasgetrouwden en koppels.

Inbegrepen activitieten omvatten 3 zwembaden, aquagym, windsurfen, kayaken, waterfietsen, stand-up peddle, snorkelen, gebruik van zeilbootje, pétanque, verlichte tennisbaan, strand volleybal, fitness en een gratis Shuttle naar Grand Baie (twee keer per week)

Activiteiten tegen betaling omvatten het huren van fietsen, duiken (PADI), paddle step, vissen, kite surfen, catamaran excursie, watervliegtuig, traditionele Pirogue-excursie en de mogelijkheid tot golfen bij de "Heritage Golf Club" (tegen extra kosten).

Het hotel bevindt zich in Grand-Gaube, een typisch vissersdorp. Historisch gezien werden hier lokale vissersboten, bekend als pirogues, gebouwd. Je ziet deze boten in al hun glorie tijdens door het dorp georganiseerde wedstrijden.

Vanuit het hotel loopt u langs het strand en langs de kleine rotsachtige inhammen die het gebied kenmerken. Slenterend door de smalle straatjes van het dorp hoor je dat er Kreol wordt gesproken - een taal rijk aan beeldspraak en muzikaliteit. Na een lange warme dag en als de koelte van de avond neerdaalt, komen de dorpelingen te voorschijn en verzamelen ze zich vaak op het strand voor de kerk. In de Chinese winkel komen mensen hun tandpasta of de plaatselijke krant kopen of een koud drankje drinken. Grand-Gaube is waar je de Creoolse cultuur op zijn meest authentieke manier ziet, levend met de simpele geneugten van het leven.

Vlak voor het hotel vindt u een bushalte waar u een bus kan nemen naar de omliggende dorpen. Goodlands is de eerste stop. Blijf verder gaan en je komt in Mapou waar je het kasteel van Labourdonnais kunt bezoeken - een prachtig gerestaureerd overblijfsel van het koloniale verleden van het eiland. In de tuin kunt u de rum proeven die op het terrein wordt gedistilleerd of dwaal door de mangoboomgaarden.

Opmerking:
- Honeymooners ontvangen bij aankomst fruit en een fles schuimwijn alsook canapes en 2 glazen rode wijn, geserveerd in de kamer bij aperitieftijd op de eerste avond van het verblijf. Voor alle kamertypes is ook 1 avond in het Saint Geran restaurant inbegrepen.
- Indien u verblijft in de privilege room, heeft u de keuze om te dineren in het hoofdrestaurant of in het Saint Geran restaurant (seafood is enkel a la carte verkrijgbaar). Ook is bij dit kamertype een volle dagexcursie met een catamaran inbegrepen bij een minimum verblijf van 7 nachten
- Er is een gratis shuttle 2x per week naar Grand Bay (u moet dit vooraf aan de receptie aanvragen). Afhankelijk van het seizoen, zijn er ook shuttles naar Grand Bay op vrijdag en zaterdag avond welke vanaf het hotel vertrekken om 22u en terugkeren om 1u 's nachts (ook vooraf te regelen bij de receptie)
- Luchthaven transfers zijn mee inbegrepen en worden door het hotel geregeld.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadDraadloos netwerk

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

uitstekend verzorgt , heel goed team leuke rustige plek ,

Olaf & Nancy Bentz (23-08-2023)

onze accommodatiesin Grand Gaube (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen